Ich liebe dich, I lieb di, Ick liebe Dich, Ig liebe di, Du gfällsd mer fai, Isch habb disch libb, Ick heb di leev, Isch hann disch lieb, Isch liebdsch, Ich hoan dich gear, Ch'ha di gärn, Ik hou fan dei, I love you, Te quiero, Je t'aime, Te amo, Philo se, Ana hebbek, Seni seviyorum, Ez te hezdikhem, Bahibak, Kanbhik, Bhebbek, Ha eh bak, Ik hou van je, Ek het jou lief, Volim te, Ja te volim, Te ljubam, Kocham cie, Ya tyebya lyublyu, Ja tebe kokhaju, Szeretlek, Miluji te, Eu te amo, Jeg elsker dig, Rakastan sua, Eg elskar deg, Jag a"lskar dig, Eg elska thig, Obicham te, Ech hun dech gär, Te dashuroj, Gosto de ti, porra, Afekrishalehou, Yes kez si'rumem, Me dor wo, Moi tomak bhal pau, Afgreki', Ami tomake walobashi, Mujhe tumse muhabbat hai, Maite zaitut, Mengweswe, Holong rohangku di ho, Ndikufuna, Ami tomay bhalobashi, Lakh tirikh, Namumutan ta ka, Qanta munani, Chit pa de, Mi aime jou, Gihigugma ko ikaw, Hu guaiya hao, Aya gvgeyu'i nihi, Sheth she~n zho~n, Techihhila, Ne mohotatse, Konoronhkwa, Ndimakukonda, Chiholloli, Goa ai li, Ngo oi ney, Wo oi ney, Ngai oi gnee, Ngai on ni, Wa ai lu, Wo ai ni, Wo ie ni, Wuo ai nee, Wo ay ni, Wo ai ni, Ngo ai nong, Siuhang oku dia, Canda munani, Mi amas vin, Mina armastan sind, Tora dost daram, Ta gra agam ort, Asavakit, Ik hol van die, Rohiyu, Hoon tane pyar karoochhoon, Ina sonki, Aloha wau ia 'oe, Anee ohev otakh, Mai tumse pyar karta hoon, Pip-piyan tana, Ay ayating ka, Saya cinta padamu, Mi esthe philo tu, Taim i' ngra leat, t'a gr'a agam dhuit, Kimi o ai shiteru, Kulo tresno, Ikh hob dikh lib, Laylaydek sik a, Sh'teme, Naanu ninnanu preethisuthene, T'estimo, T'estim, T'estime, Mono ke zola nge, Nakupenda, qamuSHa', Saranghae, Ti tengu cara, I walikana, Mi aime jou, Khoi hak jao, Es tevi milu, Nalingi yo, Gramo-te bue' chavalinha, Tave myliu, Mi do prami, Aheri, Ilolenge, Me molas Tronca, Wa wa, Saya cinta pada mu, Njyaan ninne' preetikyunnu, Jien inhobbok, Mi tuzya var prem karato, Yokwe yuk, Ngoah mweoku kaua, Ayor anosh'ni, Niyakutanda, Ninatemba, Op lopveop yopuop, Aez dae warzyn, Mi ta stima'bo, Mahal ka ta, Ie ovele ouye, Mahal kita, Mbe de yid ma, Main tainu pyar karna, Mung jane' , Tye-mela'ne, Te iubesc, Ou te alofa outou, Anurag, Ndinokuda, Mama oya'ta a'darei, Lubim ta, Ljubim te, Mahal kita, Ua here au ia oe, Naan unnai kadalikiren, Ninnu premistunnanu, Khao raak thoe, Dumela, Me dowapaa, Main tumse muhabbat karta hoon, Na lia, Du dr gvrgo te mdg, Toi yeu em, Läfob oli, Wani ra yana ro aisha, Yr wyf i yn dy garu di, Da ma la nope, 'in k'aatech, Ezhele hezdege, Mena tanda wena, Tom ho' ichema, ..:| ..:| |..-.. .::":.., :.:;