hey ich habs gefunden aber noch nicht ausprobiert dafür das ich euch das sage müsst ihr in mein anderen thema bitte mir helfe (die geschichte mit mahjon)
hier freunde für euch
leider in so einer komischen sprache
Telefon Hack by Nortx
Figyelem: Itt csak a muködo trükkök vannak leírva újabb és régi telefonokhoz!
Ez a dokumentum nem azért jött létre, hogy különbözo szolgáltatókat (Westel900, Pannon, Vodafone) meglopja, és, hogy mások telefonját gallyra vágjuk! A szövegben lévo trükkök és egyéb dolgok leírása csak ismeretterjesztés céljából jött létre! Én (Nortx) az esetleges hibákért pl: telefonhibák vagy gazdasági veszteségekért felelloséget nem vállalok!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Jelentések:
(W) = Westel900 hálózatban tesztelt
(P) = Pannon hálózatba tesztelt
(V) = Vodafone hálózatban tesztelt
( Ć ) = Nem tesztelt
(url) = További leírás weben
(Saját) = Saját kitalált trükkök
(Re) = Telefon újra indítás szükséges kilépéshez vagy a kód újra indítja a telefont)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kategóriák:
(Series 30) = 3210, 3310, 3410, 3510, 3510i, 3200
(Series 40) = 7210,
(Series 60) = N-Gage, 3650, 3660,
Kódok:
Nos ezek a kódok sok formában ismertek de szerintem ezek a legmegfelelobb adatok
*3370# = Alacsony térero esetén lehet alkalmazni a kódot (valamivel jobb lesz a térero ui: telefontól függo) (Re)
*4720# = Hangero minoségét lerontja 30%-kal és így többet spórol az aksi (Re)
#3370# = A térero kód deaktiválása (Re)
#4720# = Akkumulátor kímélo kód deaktiválása (Re)
*#67705646# = Operátorlógót tudjuk letörölni alkalom esetén (Series 30) (Ezekbol is a monocrom kijelzos készülékeknél)
*#746025625# = Nah ez már bonyolultHallottam már olyat, hogy ingyen sms + ingyen. Sot külföldi oldalak is ezt írják de ez sajnos már nem müxik!
*#92702689# = Nos ez a készülék szériaszámát, gyártás dátumát, aztán be lehet állítani a vásárlás dátumát, van még javítás dátuma is és valami élettartam jelzocske is! (Re)
*#0000# = Imei szám megnézése
Kódok nevei: (Saját) >>> Hát ezt egy picit kiegészíteném, hiszen erre nem én jöttem rá ill. rájöttem de késobb felfedeztem ezt netten is. (Valaki megelozött)
Nos a hosszabb kódoknak a neveit általában a Nokia készülékekkel meg tudjuk nézni, ami hasznos ahhoz is, hogy ne a kódoknak a számjegyeit, hanem a nevét jegyezzük meg!
Az eljárás a következo:
• Lépjünk be Nokia készülékünk menüjébe
• Menjünk az üzenet írása menübe
• Majd kapcsoljuk be az angol szotárat
• Ezután nincs más dolgunk, mint prediketív írásmóddal írjuk be, mondjuk az alábbi kódot : *#746025625# (a * és a # kombinációkat kihagyva) az angol nyelvu szótárnál a 746025625 gombokat lenyomva a következo szöveget kapjuk meg: „Sim Clock” a *#67705646# kód esetében a 67705646 gombokat lenyomva pedig ezt: „Opp logo” tehát a kódok valójában angol nyelvu szavakból álnak! És végül a *#92702689 # esetében a 92702689 gombokat lenyomva ezt kapjuk: „War Anty” Én például ezzel a módszerrel próbáltam keresni kódokat sajnos eredménytelenül! Pech! De ha valaki ügyes még találhat is valami értelmes kódot!
Hálózati hibák:
( Ć ) Olcsóbb telefonálás külföldre:
Hát igen kis hibák nagy veszteségek…. Nos ez csak olyan telefonon muködik, amelyik rendelkezik hívás átirányítás funkcióval, és ezt engedélyezi a szolgáltató.
• Lépjünk a menübe
• Keressük meg a hívás átirányítás funkciót, majd menjünk bele
• Válaszuk ki a ” Minden hívást átirányít ” funkciót
• Utána menjünk a „ Másik számra ” menübe
• És írjuk be azt a külföldi számot, melyet kívánni hívunk!
• Lépjünk vissza a telefon alap állapotába, majd hívjuk fel önmagunkat
• És elvileg a hívni kívánt fél telefonja fog kicsörögni.
Az elv azon a hibán alapul, hogy mivel az ember felhívja magát, tehát foglalt lesz de, mivel foglalt lesz, átirányítja arra a számra, amit a hívás átirányításba beírtunk!
(A hívás díja azt hiszem, hogy helyi hívás díja ként lesz kiszámlázva!!!)
Emelt díjas szolgáltatások kijátszása (avagy: 400ft-ból 3percig további sms-t tudunk küldeni ingyen!!!)
(Saját) (W) Hát igen erre a trükkre saját magam jöttem rá akárki akármit is mond!!!![]()
Nos kezdjünk is bele!!! A lényeg az, hogy pl: meg kívánunk csengohangot vagy reklámot akarunk feladni valamilyen emelt díjas szolgáltatásra vagy mondjuk smswebre akarunk regisztrálni! Elso lépés az, hogy megnézzük mennyibe, kerül a szolgáltatás dia pl: 400ft+áfa (500ft) 350ft+áfa (400ft)! Aztán megnézzük hogy éppen mennyi az egyenlegünk Westelnél (*102#) Tegyük fel, hogy éppen 567ft-unk van, ami gondolom gyorsan elfogyna)))) tehát az üzi 400ft+áfa a kártyánkon meg kell hagyni 400ft-490-ig valamennyi pénzt.
Mondjuk sikeresen meghagytunk 420ft-ot az a lényeg, hogy az áfás árat hadjuk szépen leok! Eddig tökéletes!!! Most akkor küldjük el az üzenetet a 90-es számra értelemszeruen (mint ha simán lekérnél 1 képüzit) ok elment az sms!!! Most pedig gyorsan kérjünk még le képüzit hiszen 3 percig ingyen van!!! Gyorsan gyorsan!!!
Tartalom
• Válasszunk ki 1 emelt díjas szolgáltatást
• Nézzük meg a szolgáltatás árát
• A kártyánkon hadjuk meg a valódí árat áfa nélkül
• Küldjük el az sms-t az emelt díjas számra
• Utána kb 3percíg tovább lehet lekérni képüzit vagy bármi mást!!!
Mondjuk, ha elég gyors voltál akkor 400ft-ból 20csengohangot is lekérhetsz!![]()
Tipp: Ajánlatos az emelt díjas telefonszámot elmenteni telefon könyvbe, hogy ezzel is gyorsabbak legyünk!!!
To be contiued…